Om oss

Vi är personal

Vem vi hjälper

ActivPersonal har sedan starten 2008 framgångsrikt hjälpt främst små och medelstora företag men även större företag, inom olika branscher att växa och utvecklas med nya och befintliga medarbetare. Genom åren har vi fått goda referenser både från kunder och anställda.

Varför vi är unika

Långsiktig och bra personalförsörjning är för oss lika med starka lokala relationer och nätverk. Vi vill arbeta nära och engagerat tillsammans med våra kunder och medarbetare. Våra kunders specifika krav och behov är alltid styrande för vårt arbetssätt samt val av metod.

Vår mission

”att utveckla människor och företag genom långsiktiga och seriösa relationer tillsammans med våra kunder och medarbetare.”

Vem vi är

Våra medarbetare

ActivPersonals medarbetare har oftast mångårig och bred yrkeserfarenhet från olika branscher och är välutbildad. Några av oss är själva företagare och därför förstår vi oss på våra kunders olika behov, utmaningar, risker men även möjligheter med personal- och kompetensförsörjning.

Idag är vi cirka ett tjugotal medarbetare och konsulter inom företaget. Vi har även ett välutvecklat nätverk med samarbetspartners inom personalutveckling och HR. ActivPersonal kommer under 2019 bli ett partnerägt bolag och kommer därmed fortsätta att utvecklas.

Var vi finns

Vår utbredning

Vi har lokalt förankrad verksamhet i Skåne, södra Halland och södra Småland. Inom rekrytering/search samt personalutveckling arbetar vi även nationellt inom hela Sverige med olika uppdrag.

Vill du veta ännu mer?

Varmt välkommen att kontakta oss!